Pegazov dom

Dom starejših novejše generacije

Nazaj

pegazov-dom.si

Pegazov dom v Rogaški Slatini je dom starejših najnovejše generacije in se od ostalih razlikuje tako po arhitekturi objekta kot tudi po načinu dela.

Majhne stanovanjske skupine funkcionirajo po sistemu »velike družine«,  kar omogoča večjo zasebnost, individualni pristop, domačnost in toplino. Vsaka skupina ima svojo kuhinjo, jedilnico in dnevni prostor, svoje ime ter svoje oblike druženja in aktivnosti. Stanovalec se lažje privadi na novo okolje, druženja so pristnejša. Prisotna je velika medsebojna povezanost in skrb za sostanovalce, skupna so praznovanja rojstnih dni in drugih praznikov.

Pegazov dom se nahaja v neposredni bližini zdraviliškega kompleksa Rogaške Slatine, le nekaj korakov je oddaljen od zdravstvene postaje, lekarne, kulturnega centra, sprehajalne promenade in termalne riviere.

Pegazov dom poleg institucionalnega varstva starejših izvaja tudi pomoč  na domu za občane Rogaške Slatine, dnevno varstvo ter začasne namestitve.

Comett domovi d.o.o. Pegazov dom Celjska cesta 11 3250 Rogaška Slatina tel.: (03)818 55 00 mail: tajnistvo@pegazov-dom.si

Pegazov dom

Stopite v stik

Uradni podatki

Comett domovi

Bronasti

Cert ID: 0005/00005

DominoCert Certifikat digitalne odličnosti
COMETT DOMOVI d.o.o.
Matična številka: 1824759000